skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

MENGJES DIMEOR I SHENDETSHEM

Mami kishte të drejtë!! Mëngjesi është vërtet vakti më i rëndësishëm i ditës. Ky është përfundimi i një studimi të publikuar së fundmi, i krijuar për të përcaktuar se çfarë efektesh ka koha dhe shpeshtësia e vakteve në ndryshimet në…

Read More

DIETA KETOGJENIKE

Dietë ketogjenike. Çfarë është dhe si funksionon? Dieta ketogjenike është një dietë e bazuar në reduktimin e karbohidrateve dhe rritjen e konsumit të shumë proteinave , e cila, ndryshe nga dietat e tjera dobësuese, e detyron trupin të përdorë rezervat e tij të energjisë që…

Read More
Back To Top