skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA PROTEIN CHOCOLATE

Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë  mirembajtjen e indeve të muskujve.

E  karakterizuar nga një shije e këndshme kakao, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të izoluara nga hirra, themelore për një kontribut të duhur të aminoacideve në sajë të vlerës së tyre të lartë biologjike dhe në një raport më të mirë të efikasitetit të proteinave.

Lisocomplex2 falë prezencës së aminoacideve të lira në brendësi të kompleksit rezulton i dobishëm në stimulimin e lipolizës dhe sintezës së proteinave. Maltodekstrina e derivuar nga procesi i hidrolizës së amideve, garanton një furnizim të vazhdueshëm me energji, duke mbajtur konstant nivelin e sheqerit në gjak.

Formulimi i Dimagra protein kompletohet me Koenzimë Q10, antioksidant i fuqishëm për favorizimin e një metabolizmi energjitik ndërsa Zinku dhe vitamina B6 favorizojnë një metabolizëm korrekt proteinik.

Rekomandohet të merrni 1 bustine në ditë, të holluar në 200 cc ujë të freskët ose në temperaturë dhome, mundësisht në mëngjes ose para vaktit kryesor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top