skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA DREN

 

Përshkrimi i Produktit

Dimagra Dren është një shtesë ushqimore e lëngshme me bazë ekstrakte bimësh drenuese dhe pastruese. Përdorimi i Dimagra Dren është ndihmues në dietat hipokalorike dhe favorizon humbjen e peshes, duke vepruar në humbjen e lëngjeve të tepërta të trupit.

Dimagra Dren përmban

  • Ananas ndihmon në tretjen e proteinave (bromelain)
  • Ekstrakt Pilosella dhe Betulla me veprim diuretik
  • Cardo Marino me veprim pastrues dhe anti-oksidant
  • Murriz me veprim rregullues në aktivitetin kardiovaskular
  • Kafe jeshile stimulues i metabolizmit dhe tonifikues
  • Kromi për mbajtjen e niveleve normale të sheqerit në gjak

Si perdoret Dimagra Dren

Tretni 15-20ml Dimagra Dren në 2 litër ujë, dhe konsumojeni gjatë ditës.

  • Pa gluten

Kujdes: Mbajeni larg fëmijëve nën 3 vjeç. Mos tejkaloni dozën e rekomanduar ditore. Suplementet nuk duhet të konsiderohen si një zëvendësim i një diete të balancuar dhe një jetese të shëndetshme. Kur hapet, të ruhet në frigorifer.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top