skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

KUSH JEMI DHE PSE DUHET TE NA BESONI?

Rikthimi në formë pas disa javësh është dëshira e të gjithëve.
Me METODEN DIMAGRA  ju mund t’ja dilni! Me planin tonë të dietës KETO, ju mund të humbni peshë shpejt dhe në mënyrë të sigurt, të reduktoni masën e yndyrës dhe të tonifikoni trupin tuaj.
Është një dëshirë e zakonshme për shumë njerëz për të humbur kilogramë shpejt, por si ta gjeni metodën më të shpejtë dhe në të njëjtën kohë efektive?
Kur doni të humbni peshë në pak javë , është shumë e rëndësishme t’i kushtoni vëmendje zgjedhjes së një metode të personalizuar, dhe për rrjedhojë që ajo të jetë e dizajnuar sipas nevojave tuaja dhe të synojë vetëm humbjen e masës dhjamore.
Një alternativë e mundshme për t’u marrë në konsideratë është një plan vakt dietë keto .
Është një metodë dobësimi që konsiston në përdorimin e proteinave për humbje peshe , duke reduktuar marrjen në maksimum të karbohidrateve. Ai lejon humbjen e shpejtë dhe të sigurt të peshës që synon reduktimin e masës dhjamore dhe ruajtjen e masës muskulore.

 

ABOUT

Back To Top