skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA XALIFOM STICK

Përshkrimi i Produktit

Xalifom Dimagra është një integrator i Promo Pharma me bazë vitamina dhe kripëra minerale. Përdorimi i Xaliform këshillohet në mënyrë specifike për ato që ndjekin trajtimin Dimagra ose një dietë hipokalorike, për të marrë nutrientët e nevojshëm për mirëqënien e organizmit.

Xaliform përmban kripëra minerale, oligoelemente dhe vitamina antioksidante (A, C, E).

Udhëzime mbi përdorimin

Këshillohet konsumimi i 2 bustinave në ditë. Tretni Xaliform në një gotë me ujë në mëngjes dhe në drekë, larg ushqimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top