skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

Perdorimi Faza EXTRA

PËRDORIMI DIMAGRA  – FAZA EXTRA  – PËRDORIMI

Faza EXTRA përmban:

3x Dimagra Protein , 1x Dimagra Xalifom , 1x Dimagra Dren

Faza përgatitore:

Një ditë para fillimit të dietës Diamgra Extra duhet të konsumohen ushqime lehtësisht të tretshme për organizmin, sic mund të jenë : sallatrat, perimet e pagatura ose  të ziera dhe  të pjekura pa shumë yndyrë, fruta dhe sa më tepër  ujë.

Mëngjesi:

1 bustinë Dimagra Protein kakao të trëtur në një gotë ujë ose kos pa yndyrë + pas saj tresim 15 ml Dimagra Drennë 2 litra ujë dhe e konsumojmë gjatë gjithë ditës.

Paradreka:

1 orë para se të drekojmë tresim një bustinë Xalifom në një gotë me ujë.

Dreka:

2 bustina Dimagra Protein të tretura në një gotë me ujë ose kos pa yndyrë.

KUJDES:

PËR PERSONAT ME GJATËSI NËN 1.70m DUHET TË KONSUMOJNË 1 BUSTINE PROTEINË.

Paradarka:

1 orë para se të darkojmë, tresim në një gotë me ujë , 1 bustinë Xalifom.

Darka:

Për darkë tresim 2 bustina Dimagra Protein në një gotë me ujë ose kos pa yndyë.

SHËNIM:

Konsumoni  suplementet shumë ngadalë.

Konsumoni të paktën 2l ujë në ditë. Eleminoni pijet alkoolike, pijet me sheqer, pijet me gaz apo lëngjet e frutave.

Në rastet kur ndjeni uri midis vakteve, konsumoni një finok, ose një kastravec , ose një Bisk8  (cokollatë proteinike e linjës Dimagra).

Gjatë konsumimit të Dimagra Protein, nëse ju pëlqen të ndryshoni shijen e suplementit, mund të shtoni gjysëm filxhani kafe ose 1 lugë kakao.

Në rast kapslliku ose konstipacioni, konsumoni më tepër ujë dhe nëse është e  nevojshme  perdorni Vado shurup (1 lugë caji në mbrëmje para gjumit).

Mund të konsumoni maksimumi deri ne 2 kafe në ditë pa sheqer ose mund të përdorni sheqerin bimor Ezucchero (sheqer natyrali linjës Dimagra me zero  kalori dhe 0 glicemi).

 

KUJDES!!

NUK KËSHILLOHET TË PËRDORET DIMAGRA NË RASTET :

  1. Probleme
  2. Probleme me veshkat dhe mëlcinë.
  3. Diabet të Tipit 1 .
  4. Shtatzanë dhe periudha e laktacionit.
  5. Nën moshën 14 vjecare .
  6. Mbi moshën 70 vjecare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top