skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

BISKOTA ME BANANE DHE TERSHERE

Mesvaktet janë shumë të rëndësishëm në regjimin ushqimor të shëndetshëm. Përgjithësisht kur na merr uria midis 2 vakteve kryesore ne priremi të konsumojmë ushqime të gatshme, çokollata, biskota ose një sasi të konsiderueshme frutash të thata që përkthehet në kalori…

Read More

Perdorimi Faza EXTRA

PËRDORIMI DIMAGRA  - FAZA EXTRA  – PËRDORIMI Faza EXTRA përmban: 3x Dimagra Protein , 1x Dimagra Xalifom , 1x Dimagra Dren Faza përgatitore: Një ditë para fillimit të dietës Diamgra Extra duhet të konsumohen ushqime lehtësisht të tretshme për organizmin,…

Read More
Back To Top