skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

MENGJES DIMEOR I SHENDETSHEM

Mami kishte të drejtë!!

Mëngjesi është vërtet vakti më i rëndësishëm i ditës.
Ky është përfundimi i një studimi të publikuar së fundmi, i krijuar për të përcaktuar se çfarë efektesh ka koha dhe shpeshtësia e vakteve në ndryshimet në indeksin e masës trupore (BMI).

Është treguar se njerëzit që zakonisht nuk e konsumojne mëngjesin kanë një rrezik në rritje të obezitetit dhe sëmundjeve kronike të lidhura me obezitetin.

Me siper keni nje vakt mengjesi te shendetshem , te cilin mund ta zgjidhni per ta konsumuar gjate rutines tuaj ditore.

Eshte i thjeshte per tu konsuuar dhe permban plot benefite ushqimore, te cilet ju mbajne energjike dhe aktive gjate dites.

Le te themi se eshte karburanti me i mire per motorrin e metabolizmit tuaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top