skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

AERD SH.P.K – 20 VJET NE TREG

 

AERD SH.P.K – 20 vjet ne tregun shqiptar 

AERD SH.P.K  është  depo farmaceutike, e krijuar  në  nëntor  të vitit 2002. Plot 20 vite që ne operojmë  në tregun shqiptar  duke sjellë  produktet më të mira farmaceutike, cilësore dhe me cmim të arsyeshëm.

Përvec produkteve farmaceutike, AERD SH.P.K është distributor I një prej metodave më  efektive të dobësimit në treg, DIMAGRA.

Zgjodhëm DIMAGRA sepse është një produkt super cilësor, I thjeshtë për  tu përdorur dhe jep  100% efikasitet tek klientët që zgjedhin ta përdorin.

AERD SH.PK. vjen tek ju me një gamë të gjerë produktesh të kujdesit shëndetësor.

Për të përmirësuar shëndetin tuaj ose për të gjetur zgjidhje te problemeve që lidhen me të, ju ftojmë të bëheni miqtë tanë në Instagram në emrin @aerd_farma ose ne facebook në emrin @Aerd SH.p.k.

Ju mirëpresim!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top