skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

 

Metoda Dimagra

Studiuesit e PromoPharma në fillim të viteve ’90 menduan për një metodë efektive në humbje peshe, por të sigurt në të njëjtën kohë.

Kështu ata krijuan Dimagra , një metodë dobësimi me veprim të trefishtë që ndihmon të:

  • Humbni peshë , duke reduktuar masën e yndyrës shpejt , thjeshte dhe në mënyrë të sigurt.
  • Vizatoni një siluetë të re , një strukture trupore te rregullt.
  • Detoksifikoni , duke hequr akumulimin e toksinave nga trupi dhe lengjet e teperta.

Është një metodë që shfrytëzon parimet e dietës ketogjenike, duke e bërë atë më efektive dhe të sigurt, sepse sasia e proteinave menaxhohet . Është, në fakt, një dietë proteinike që siguron një konsum prej 1,4 gram proteinash për kg peshë trupore kundrejt 1-1,2 g të rekomanduar normalisht nga LARN (Nivelet e rekomanduara të marrjes së lëndëve ushqyese).

Është një dietë e ashtuquajtur VLCD (dietë me shumë pak kalori) pasi siguron 800 kcal/ditë, është hipoglucide, hipolitike dhe parashikon hidratim të mirë dhe plotësim të vitaminave dhe mineraleve.

  • Karakteristika kryesore e kësaj metode është zbërthimi korrekt i proteinave dhe aminoacideve, i cili garantohet falë përdorimit të suplementeve specifike Dimagra , thelbësore për aktivizimin e ketozës.

Kohët e fundit është integruar në gamën e suplementeve Aminodiet Drink të përbërë vetëm nga aminoacide të lira me biodisponueshmëri të lartë, 100% bimore.

 

Metoda  Dimagra  Protein – shake proteinash për humbje peshe

 

 

Kjo metodë përfshin përdorimin e:

Dimagra Protein : suplement pluhur proteinik që përmban patentën ekskluzive Lipocomplex2  bazuar në 90% proteina të hirrës dhe aminoacide të lira jo shtazore, argininë, ornitinë, citrulinën, cistinë, hidroksiprolinën dhe triptofanin; dhe shtohet me zink Vit B6 dhe Koenzimë Q10.
Përdorimi i këtij suplementi ju lejon të ruani tonin e muskujve dhe të mbroni masën e dobët, duke përmirësuar gjithashtu cilësinë e shtojcave të lëkurës.
Është në dispozicion në 3 shije: Çokollatë, Neutrale dhe Fruta të Kuqe.

 

 

DIMAGRA XALIFON ALKALIN :suplement ushqimor me vitamina dhe minerale,

duke përfshirë magnezin i cili kontribuon në reduktimin,

i cili i shoqëruar me kalcium dhe kalium kontribuon në funksionimin normal të muskujve;

e nevojshme dhe thelbësore gjatë një diete ketogjenike për të ruajtur ekuilibrin e duhur acid/bazë.

 

 

 

DIMAGRA DREN , suplement ushqimor me bazë farën e murrizit dhe thuprës që favorizojnë kullimin e lëngjeve të trupit,

gjembaku i qumështit i dobishëm për nxitjen e funksioneve të pastrimit fiziologjik të organizmit,

murrizi i dobishëm në rregullimin e funksionalitetit të sistemit kardiovaskular dhe kafeja jeshile me tonik,  vepron ne pershpejtimin e metabolizmit.

METODA DIMAGRA

Back To Top