skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

Proteina Dimagra

Suplement dietik

Dimagra Protein është një suplement ushqimor me izolim të proteinës së hirrës që kontribuon në rritjen dhe mirëmbajtjen e masës muskulore.

Proteina Dimagra ka për qëllim rikthimin e ekuilibrit të peshës trupore, rritjen dhe ruajtjen e masës muskulore. Të gjitha me suplemente të cilësisë më të lartë ushqyese, të shijshme dhe praktike për t’u marrë.

 

 

 

DIMAGRA PROTEIN CHOCOLATE

Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë  mirembajtjen… (kliko ne foto per me teper)

 

 

 

 

DIMAGRA RED FRUIT

Dimagra Protein Red Fruit  është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë … (kliko ne foto per me teper).

 

 

 

 

 

 

DIMAGRA DREN

Dimagra Dren është një shtesë ushqimore e lëngshme me bazë ekstrakte bimësh drenuese dhe … (kliko ne foto per me teper)

 

 

 

 

 

XALIFOM DIMAGRA

Xalifom Dimagra është një integrator i Promo Pharma me bazë vitamina dhe kripëra minerale … (kliko ne foto per me teper)


 

 

E ZUCCHERO :

Është sheqeri është ideal nëse përdoret në një dietë me pak kalori, e përshtatshme për të gjithë ata që duan të… (kliko ne foto per me teper)

VADO

Vado është një shurup i bërë nga fiqtë dhe mana, i zhvilluar për të nxitur kalimin e … (kliko ne foto per me teper)

 

 

 

 

 

PROTEIN BISK8 

PROTEIN BISK8  është një biskotë me përmbajtje të lartë proteinash, me vetëm … (kliko ne foto per me teper)

 

 

 

 

DIMAGRA CROISSANT PROTEICO CIOCCOLATO

Croissant me proteina dhe  çokollatë Dimagra është mesvakt  ideal me proteina të larta me përmbajtje të ulët … (kliko ne foto per me teper)

AMINOPAST DIMAGRA

 

Dimagra Amino Past  janë të përbëra nga aminoacide esenciale dhe bishtajore, në përmasa të ndryshueshme midis qiqrave, thjerrëzave… (kliko ne foto per me teper)

 

 

DIMAGRA MCT OIL

Vaji Dimagra MCT përmban  100% MCT të pastër të nxjerra nga vaji i kokosit… (kliko ne foto per me teper)

PRODUKTE

Back To Top