skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA CROISSANT PROTEICO CIOCCOLATO

 

Croissant me proteina me çokollatë Dimagra është mesvakt  ideal me proteina të larta me përmbajtje të ulët sheqeri, i përsosur per tu kosnumuar në mes të mëngjesit në një dietë proteinike dhe si një briosh i thjeshtë për mëngjes, ose midis drekes dhe darkes.

Me 16 g proteina dhe më pak se 1 g sheqer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top