skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

VADO – con fichi e manna

 

VADO

Vado është një shurup i bërë nga fiqtë dhe mana, i zhvilluar për të nxitur kalimin e zorrëve.

Çfarë është Vado:

Vado është një shurup i bërë nga fiqtë dhe mana , i zhvilluar për të nxitur kalimin e zorrëve. Përveç këtyre dy ekstrakteve kryesore, vado përmban edhe fitokomplekse të hirit, mallow, Frangola dhe Senna.

Si të përdorni Vado:

Shkundeni para përdorimit. Kur është e nevojshme, merrni 1-2 lugë çaji Vado në mbrëmje para se të shkoni në shtrat. Vado është gjithashtu i dobishëm për pastrimin e zorrëve përpara fillimit të trajtimit me Dimagra. Në këtë rast, pas një darke me bazë perime të gatuara dhe kos, merrni 1 lugë gjelle Vado të holluar në 500 ml ujë

Çfarë përmban Vado:

Sheqer, ujë, fiku (Ficus carica) fruta të thata 15%, hiri (Fraxinus ornus) mana 10%, rrënjë jamballi (Glycyrrhiza glabra), lule mallow (Malva sylvestris), fruta kopër (Foeniculum vulgare), Buckthorn (Rhamnus frangula) , Es Senna (Cassia angustifolia) gjethet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top