skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

E ZUCCHERO

E ZUCCHERO :

 • zero kalori,
 • zero indeks glicemik,
 • 100% natyral,
 • pa shije ,
 • pa gluten dhe vegan !!
 • Është sheqeri është ideal nëse përdoret në një dietë me pak kalori, e përshtatshme për të gjithë ata që duan të kufizojnë konsumin e sheqerit.
  I përshtatshëm edhe për diabetikët. E shkëlqyeshme për përgatitjen e ëmbëlsirave.
 • Përbërësit:

  Ëmbëlsues: eritritol, glizoside steviol (nga gjethet e Stevia rebaudiana Bertoni).
  Glikozidet steviol janë substanca natyrale që gjenden në gjethen e Stevia rebaudiana me një fuqi ëmbëltuese 300 herë më të lartë se ajo e sheqerit të zakonshëm të tryezës (saharozës).
  Eritritoli gjendet natyrshëm në natyrë në produktet me origjinë bimore si frutat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top