skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA MCT OIL 100%

DIMAGRA MCT OIL

Vaji Dimagra® MCT përmban  100% MCT të pastër të nxjerra nga vaji i kokosit.
Trigliceridet me zinxhir të mesëm, të quajtura edhe MCT, janë një kategori e veçantë e acideve yndyrore që kanë disa përfitime të dobishme për trupin. Ato përftohen ekskluzivisht përmes një procesi distilimi të vajit të kokosit të virgjër; ato kontribuojnë në djegien e kalorive të tepërta dhe mund të përdoren si burim i menjëhershëm i energjisë.

Të përshtatshme për

 • DOBESIM
 • PERMIRESIMIN E METABOLIZMIT
 • Përfitimet e përdorimit të Dimagra MCT Oil 100%:
  • Optimizon humbjen e peshës gjatë dietave me karbohidrate të ulëta ose ketogjenike (përfshijeni atë  Dimagra)
  • Ndihmon në uljen e oreksit
  • Përmirëson performancën njohëse
  • Rrit energjinë
  • Rrit performancën atletike

   PERDORIMI:

   Vaji MCT është një vaj pa shije i bazuar në acide yndyrore me zinxhir të mesëm, i cili mund të shtohet në pjata dhe pije të ndryshme. Mund të përdoret drejtpërdrejt në mish ose peshk dhe në perime të gatuara ose të papërpunuara.

   PËRBËRËSIT

   Vaji i kokosit, burim natyral i triglicerideve me zinxhir të mesëm (MCT), antioksidant: acetat tokoferil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top