skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

FAZA EXTRA ( faza e pare) + PERDORIMI

 

 

 

Dimagra është  një  dietë ketogjenike, e cila bazohet në  eleminimin e  plotë  të  karbohidrateve dhe në zevëndësimin e tyre me proteina ,të cilat janeë plotësisht natyrale nga hirra e qumështit. Dimagra siguron hapa intensive dhe mirëmbajtjeje  për një  mënyrë  jetese me karbohidrate të  ulëta dhe trajton në mënyrë  të  sigurtë  eleminimin e yndyrnave në pjesën e barkut.Ndryshe nga dietat alternative me kalori të ulët,Dimagra është  një  dietë e ekuilibruar dhe promovon një ulje të shpejtë dhe të  ndjeshme të perimetrit vecanërisht rreth belit,vitheve dhe kofshëve.

 

Faza Extra – faza e parë

Faza Extra është dhe faza e parë e programit 26 ditor të dietës  ketogjenike Dimagra.

Ndryshimi midis saj dhe 2 fazave të tjera, është se ka kohëzgjatje më të ulët  – 6 ditë  dhe nuk përfshihet konsummi  I ushqimit apo lëngjeve të tjera të panevojshme .

Të gjitha vlerat ushqyese sigurohen nga suplementet Dimagra.

Qellimet e fazës së parë janë :

 1. Eleminimi I masës dhjamore në mënyrë të shpejtë dhe të sigurt.
 2. Rritja dhe mirëmbajtja e masës muskulare.
 3. Largimi I toksinave nga trupi.
 4. Largimi I lëngjeve të tepërta nga trupi.
 5. Përmirësimi I elsaticitetit dhe shëndetit të lëkurës.

 

Faza EXTRA përmban:

3x Dimagra Protein , 1x Dimagra Xalifom , 1x Dimagra Dren

Faza përgatitore:

Një ditë para fillimit të dietës Diamgra Extra duhet të konsumohen ushqime lehtësisht të tretshme për organizmin, sic mund të jenë : sallatrat, perimet e pagatura ose  të ziera dhe  të pjekura pa shumë yndyrë, fruta dhe sa më tepër  ujë.

Mëngjesi:

1 bustinë Dimagra Protein kakao të trëtur në një gotë ujë ose kos pa yndyrë + pas saj tresim 15 ml Dimagra Drennë 2 litra ujë dhe e konsumojmë gjatë gjithë ditës.

Paradreka:

1 orë para se të drekojmë tresim një bustinë Xalifom në një gotë me ujë.

Dreka:

2 bustina Dimagra Protein të tretura në një gotë me ujë ose kos pa yndyrë.

KUJDES:

PËR PERSONAT ME GJATËSI NËN 1.70m DUHET TË KONSUMOJNË 1 BUSTINE PROTEINË.

Paradarka:

1 orë para se të darkojmë, tresim në një gotë me ujë , 1 bustinë Xalifom.

Darka:

Për darkë tresim 2 bustina Dimagra Protein në një gotë me ujë ose kos pa yndyë.

SHËNIM:

Konsumoni  suplementet shumë ngadalë.

Konsumoni të paktën 2l ujë në ditë. Eleminoni pijet alkoolike, pijet me sheqer, pijet me gaz apo lëngjet e frutave.

Në rastet kur ndjeni uri midis vakteve, konsumoni një finok, ose një kastravec , ose një Bisk8  (cokollatë proteinike e linjës Dimagra).

Gjatë konsumimit të Dimagra Protein, nëse ju pëlqen të ndryshoni shijen e suplementit, mund të shtoni gjysëm filxhani kafe ose 1 lugë kakao.

Në rast kapslliku ose konstipacioni, konsumoni më tepër ujë dhe nëse është e  nevojshme  perdorni Vado shurup (1 lugë caji në mbrëmje para gjumit).

Mund të konsumoni maksimumi deri ne 2 kafe në ditë pa sheqer ose mund të përdorni sheqerin bimor Ezucchero (sheqer natyrali linjës Dimagra me zero  kalori dhe 0 glicemi).

 

KUJDES!!

NUK KËSHILLOHET TË PËRDORET DIMAGRA NË RASTET :

 1. Probleme
 2. Probleme me veshkat dhe mëlcinë.
 3. Diabet të Tipit 1 .
 4. Shtatzanë dhe periudha e laktacionit.
 5. Nën moshën 14 vjecare .
 6. Mbi moshën 70 vjecare.

 

 

Suplementet që përdoren dhe funksioni

Suplementet që përdoren gjate fazës së parë të dietës Dimagra jane :

 • 3 Dimagra Protein

Dimagra Protein ju  lë hapsirë  zgjedhje në bazë të shijeve tuaja,për adhuruesit e cokollatës , mund ta gjeni veten tek shija origjinale e kakaos  dhe për  fansat e zjarrtë të frutave të pyllit , Dimagra ju mundëson shijen  origjinale te mjdrave, manaferrave të egra dhe manave viburnum.

Por cfarë është në vetvete Dimagra Protein?

Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë me mbajtjen e indeve të muskujve. I karakterizuar nga një shije e këndshme frutash, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të izoluara nga hirra, themelore për një kontribut të duhur të aminoacideve në sajë të vlerës së tyre të lartë biologjike dhe në një raport më të mirë të efikasitetit të proteinave.

 

Lisocomplex2 falë prezencës së aminoacideve të lira në brendësi të kompleksit rezulton i dobishem në stimulimin e lipolizes dhe sintezës së proteinave. Maltodekstrina e derivuar nga procesi i hidrolizës së amideve, garanton një furnizim të vazhdueshëm me energji, duke mbajtur konstant nivelin e sheqerit në gjak.

Formulimi i Dimagra protein kompletohet me Koenzimë Q10, antioksidant i fuqishëm për favorizimin e një metabolizmi energjitik ndërsa Zinku dhe vitamina B6 favorizojnë një metabolizëm korrekt proteinik.

1 kuti Dimagra protein përmban 10 bustina ku secila prej tyre ka 20 gr proteinë

 

 

 • 1 Dimagra Dren

 

Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë me mbajtjen e indeve të muskujve. I karakterizuar nga një shije e këndshme frutash, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të izoluara nga hirra, themelore për një kontribut të duhur të aminoacideve në sajë të vlerës së tyre të lartë biologjike dhe në një raport më të mirë të efikasitetit të proteinave.

Lisocomplex2 falë prezencës së aminoacideve të lira në brendësi të kompleksit rezulton i dobishem në stimulimin e lipolizes dhe sintezës së proteinave. Maltodekstrina e derivuar nga procesi i hidrolizës së amideve, garanton një furnizim të vazhdueshëm me energji, duke mbajtur konstant nivelin e sheqerit në gjak.

Formulimi i Dimagra protein kompletohet me Koenzimë Q10, antioksidant i fuqishëm për favorizimin e një metabolizmi energjitik ndërsa Zinku dhe vitamina B6 favorizojnë një metabolizëm korrekt proteinik.

 

 • 1 Dimagra Xalifom

  Xalifom Dimagra është një integrator i Promo Pharma me bazë vitamina dhe kripëra minerale. Përdorimi i Xaliform këshillohet në mënyrë specifike për ato që ndjekin trajtimin Dimagra ose një dietë hipokalorike, për të marrë nutrientët e nevojshëm për mirëqënien e organizmit.

   

  Xaliform përmban kripëra minerale, oligoelemente dhe vitamina antioksidante (A, C, E).

  (vendos foto te xalifom + 1 vajze)

   

  Rezultati I dietës ketogjenike  Dimagra është  ulje e 10% të peshës fillestare.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back To Top