skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

VADO – con fichi e manna

  VADO Vado është një shurup i bërë nga fiqtë dhe mana, i zhvilluar për të nxitur kalimin e zorrëve. Çfarë është Vado: Vado është një shurup i bërë nga fiqtë dhe mana , i zhvilluar për të nxitur kalimin e zorrëve. Përveç…

Read More

E ZUCCHERO

E ZUCCHERO : zero kalori, zero indeks glicemik, 100% natyral, pa shije , pa gluten dhe vegan !! Është sheqeri është ideal nëse përdoret në një dietë me pak kalori, e përshtatshme për të gjithë ata që duan të kufizojnë…

Read More

DIMAGRA MCT OIL 100%

DIMAGRA MCT OIL Vaji Dimagra® MCT përmban  100% MCT të pastër të nxjerra nga vaji i kokosit. Trigliceridet me zinxhir të mesëm, të quajtura edhe MCT, janë një kategori e veçantë e acideve yndyrore që kanë disa përfitime të dobishme…

Read More

DIMAGRA PROTEIN RED FRUIT

  Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë mirembajtjen e indeve të muskujve. I karakterizuar nga një shije e këndshme frutash, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të…

Read More
Back To Top