skip to Main Content
dimagra@aerdpharma.com

DIMAGRA PROTEIN RED FRUIT

  Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë mirembajtjen e indeve të muskujve. I karakterizuar nga një shije e këndshme frutash, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të…

Read More

DIMAGRA PROTEIN CHOCOLATE

Dimagra Protein është një integrator i zhvilluar nga Promo Pharma që favorizon humbjen e peshës, në të njejtën kohë  mirembajtjen e indeve të muskujve. E  karakterizuar nga një shije e këndshme kakao, Dimagra Protein përmban proteina të pastra të izoluara…

Read More

PROTEIN BISK8

PROTEIN BISK8  është një biskotë me përmbajtje të lartë proteinash, e mirë dhe e shijshme, praktike dhe në madhësi xhepi, me vetëm 1.3 gram sheqer. Ideale para dhe pas stërvitjes ose në çdo kohë dite kjo biskote garanton 5 ore…

Read More

DIMAGRA XALIFOM STICK

Përshkrimi i Produktit Xalifom Dimagra është një integrator i Promo Pharma me bazë vitamina dhe kripëra minerale. Përdorimi i Xaliform këshillohet në mënyrë specifike për ato që ndjekin trajtimin Dimagra ose një dietë hipokalorike, për të marrë nutrientët e nevojshëm…

Read More

DIMAGRA DREN

  Përshkrimi i Produktit Dimagra Dren është një shtesë ushqimore e lëngshme me bazë ekstrakte bimësh drenuese dhe pastruese. Përdorimi i Dimagra Dren është ndihmues në dietat hipokalorike dhe favorizon humbjen e peshes, duke vepruar në humbjen e lëngjeve të tepërta…

Read More
Back To Top