With nature for people: Dietary supplements,Phytotherapy and Soft Therapies

Partneriteti yne me PromoPharma na mundeson te sjellim ne tregun Shqipetar dieten e dobesimit Dimagra

image-1

Dimagra

Dimagra eshte nje diete ketogjenike e cila bazohet ne eleminim plotesisht te karbohidrateve dhe ne zevendesimin e tyre me proteina te cilat jane plotesisht natyrale nga hirra e qumeshtit.Dimagra siguron hapa intensive dhe mirembajtjeje per nje menyre jetese me karbohidrate te uleta dhe trajton ne menyre te sigurte eleminimin e yndyrnave ne pjesen e barkut.Ndryshe nga dietat alternative me kalori te ulet,Dimagra eshte nje diete e ekuilibruar dhe promovon nje ulje te shpejte dhe te ndjeshme te perimetrit vecanerisht rreth belit,vitheve dhe kofsheve.

image-1
image-1

Paketa Dimagra

image-1

Dimagra Proteine

Kontribuon ne uljen e urise,ne rritjen dhe mirembajtjen e mases muskulare

image-1

Dimagra Dren

Eleminon toksinat dhe lengjet e teperta nga trupi

image-1

Dimagra Xalifom

Redukton lodhjen dhe nxit funksionimin normal te muskujve

Dimagra ndahet ne 3-faza

Faza Ekstra

6 Dite

3-Dimagra Protein

1-Dimagra Dren

1-Dimagra Xalifom

 • Si perdoret
 • Perberesit
 • Permban

Faza Intensive

10 Dite

3-Dimagra Protein

1-Dimagra Dren

1-Dimagra Xalifom

 • Si perdoret
 • Perberesit
 • Permban

Faza Mirmbajtje

10 Dite

1-Dimagra Protein

-

1-Dimagra Dren

 • Si perdoret
 • Perberesit
 • Permban

Kontakto me ne

Me poshte do te gjeni menyrat e kontakit

 • Rr Durresit,Pallatet Fratari,Tirane
 • info@aerdpharma.com
 • (355) 697050444
  (355) 697050445
 • (355) 42233921