Dimagra

Dieta e dobesimit Dimagra perbehet ne 3 faza:

Faza Ekstra

6 Dite

3-Dimagra Protein

1-Dimagra Dren

1-Dimagra Xalifom

Faza Intensive

10 Dite

3-Dimagra Protein

1-Dimagra Dren

1-Dimagra Xalifom

Faza Mirmbajtje

10 Dite

1-Dimagra Protein

-

1-Dimagra Dren


Faza Ekstra 6-Dite

Nje dite para fillimit te dietes Dimagra Extra te konsumohen ushqime lehtesisht te treteshme si sallatat,perimet,frutat dh sa me shume uje.

Mengjesi

1-Bustine Dimagra Proteine cacao te tretur ne nje gote uje ose ne kos pa yndyre


Pas saj tresim 15ml Dimgra Dren ne 2 litra uje dhe e pime gjate gjithe dites


1-ore para se te drekojme tresim nje bustine Xalifon ne nje gote me uje.

Dreka

2-Bustina Dimagra Proteine te tretura ne nje gote me uje ose kos pa yndyre


Per personat me gjatesi nen 1.70m duhet vetem nje Bustine Dimagra Proteine

Darka

Nje ore para se te hame darke tresim ne nje gote me uje 1 Bustine Xalifom


Per darke tresim 2-bustina Dimagra Proteine ne nje gote me uje ose kos pa yndyre


Faza Intensive 10 Dite

Nje dite para fillimit te dietes Dimagra Extra te konsumohen ushqime lehtesisht te treteshme si sallatat,perimet,frutat dh sa me shume uje.

Mengjesi

1-Bustine Dimagra Proteine cacao te tretur ne nje gote uje ose ne kos pa yndyre


Pas saj tresim 15ml Dimgra Dren ne 2 litra uje dhe e pime gjate gjithe dites


1-ore para se te drekojme tresim nje bustine Xalifon ne nje gote me uje.

Dreka

200 g Mish vici ose fileto pule ose 250g Peshk dhe fruta deti ose 2 veze te ziera ose 80g Parmigiano ose 240g Tofu


+ 200 g Perime

Perime si: Brokoli,Lulelaker,Finok,Sallate jeshile,Patellxhan,Spinaq,Speca jeshile,Rukola,Selino,Kungull,Argjinaria


KUJDES!

Per personat me gjatesi mbi 1.70m proporcionet e ushqimeve shtohen ne 50g

Darka

Nje ore para se te hame darke tresim ne nje gote me uje 1 Bustine Xalifom


Per darke tresim 2-bustina Dimagra Proteine ne nje gote me uje ose kos pa yndyre + Perime 250g(Brokoli,Lulelaker,Finok, Sallate jeshile,Spinaq,Speca, Rukola,Selino,Kungull,Argjinaria)


Faza Mirembajtje 10 Dite

Nje dite para fillimit te dietes Dimagra Extra te konsumohen ushqime lehtesisht te treteshme si sallatat,perimet,frutat dh sa me shume uje.

Mengjesi

1-Bustine Dimagra Proteine cacao te tretur ne nje gote uje ose ne kos pa yndyre


Pas saj tresim 15ml Dimgra Dren ne 2 litra uje dhe e pime gjate gjithe dites
Dreka

200 g Mish vici ose fileto pule ose 250g Peshk dhe fruta deti ose 2 veze te ziera ose 80g Parmigiano ose 240g Tofu


+ 200 g Perime

Perime si: Brokoli,Lulelaker,Finok,Sallate jeshile,Patellxhan,Spinaq,Speca jeshile,Rukola,Selino,Kungull,Argjinaria


KUJDES!

Per personat me gjatesi mbi 1.70m proporcionet e ushqimeve shtohen ne 50g

Darka

200 g Mish vici ose fileto pule ose 250g Peshk dhe fruta deti ose 2 veze te ziera ose 80g Parmigiano ose 240g Tofu


+ 200 g Perime

Perime si: Brokoli,Lulelaker,Finok,Sallate jeshile,,Argjinaria,Spinaq,Speca jeshile,Rukola,Selino,Kungull


KUJDES!

Per personat me gjatesi mbi 1.70m proporcionet e ushqimeve shtohen ne 50g

-Pijini suplementet shume ngadale
-Pini te pakten 2 litra uje ne dite,mos pini pije alkolike,pije me sheqer apo lengje frutash
-Ne ras se keni uri midis vakteve konsumoni nje finok ose kastravec ose nje Bisk8(cokollate proteinike e linjes Dimagra)
-Gjate konsumimit te Dimagra Protein per shije mun te shtoni gjysem filxhani kafe ose nje luge kakao
-Ne rast kapsllikudhe konstipacioni pini shume uje dhe nese eshte e nevojshme perdorni Vadoshurup (nje luge caji ne mbremje para gjumit)
-Mund te pini maksimumi deri ne 2-kafe ne dite pa sheqer ose 1-2 bustina Ezuccero(sheqer natyral i linjes Dimagra me 0-glicemi dhe 0-kalori)